|

Helmin tavoitteena on ammattitanssijan ura

Aloitin baletin 4-vuotiaana Kouvolassa Satubaletti pikkuballeriinoissa, jonka jälkeen olin vuoden Kouvolan balettikoulussa. Siitä lähtien, kun muutimme Lappeenrantaan olen ollut Lappeenrannan Tanssiopiston oppilaana. Pian tämän jälkeen aloitin sivuaineina jazz- ja karakeritanssin ja pari vuotta sen jälkeen otin täydennykseksi vielä nykytanssin. Tällä hetkellä käyn Suomen Kansallisbaletin erikoiskoulutuksen 3. vuosiluokkaa.

Olen päässyt esiintymään monissa tapahtumissa niin Lappeenrannassa kuin muuallakin Suomessa. Lisäksi olen viimeisen vuoden aikana ollut monissa tanssikilpailuissa ja saanut monia kunniamainintoja ja kunniakirjoja. Olen saanut esimerkiksi Estradi-tanssikilpailussa hopeaa variaatiollani Prinsessa Ruususesta.

Tavoittelen ammattitanssijan uraa. Sen lisäksi toivon upeita esiintymismahdollisuuksia ja kursseja myös jatkossa. Jo nyt tiedossani on keväälle kisoja ja muita esiintymisiä. Myös erikoiskoulutuskursseja on vielä tulossa. Odotan innolla tulevaa, mutta myös antoisia rankkoja treenejä.

Kurssien ja kisojen kulut ovat suuria, ja olenkin erityisen kiitollinen Attitydin avustuksista. 

Terveisin

Helmi Kokkinen

kuvat Helmi Kokkiselta

Samankaltaiset artikkelit