Kannustamme baletin harrastajia ja opiskelijoita jakamalla erisuuruisia kannustus-, opiskelu- ja kilpailustipendejä, lahjoittamalla vapaaoppilaspaikkoja sekä hankkimalla balettitossuja ja muita tarvikkeita. Tukea voit hakea ottamalla yhteyttä puheenjohtajaan tai lähettämällä viestin Ota yhteyttä -sivun kautta. Viestiä laatiessasi tutustu ohjeeseemme Ohje tukipyynnön laatijalle

Vuonna 2016 ja 2022 lahjoitimme Helsinki International Ballet Competition (HIBC) -balettikilpailuun 1000 euron tunnustuspalkinnon tuomariston valitsemalle nuorelle suomalaiselle tanssijalle. Vuonna 2016 palkinnon sai lupaava nuori suomalaistanssija Suvi Honkanen. Vuoden 2022 kilpailussa palkinnon voitti Pinja Rissanen.

Ansioituneille tanssin ammattilaisille yhdistyksemme voi myöntää tunnustuspalkintoja, joita ovat saaneet Timo Sokura ja Arja Tervo, jotka molemmat ovat Lappeenranta-taustaisia menestyneitä tanssin ammattilaisia.

Lappeenrannan tanssiopiston 50-vuotisjuhlavuonna 2019 Attitydin tunnustuspalkinnot myönnettiin Sonja Tammelalle ja Kaija Kontuselle. Sonja Tammela perusti vuonna 1969 Lappeenrantaan Balettikoulu Sonja Tammelan, jonka nimi muuttui vuonna 2012 Lappeenrannan tanssiopistoksi. Kaija Kontunen on toiminut sen rehtorina vuodesta 1997.