Järjestämme baletin ystäville vuosittain 1 – 3 matkaa huippuesityksiin korkeatasoisine oheisohjelmineen. Matkojen hinta on jäsenillemme aina edullinen tingitty perushinta. Mukaan tervetulleiksi toivotamme myös ei-jäsenet, mutta heiltä perimme lisämaksun.

Mikhailovski-teatterin Pähkinänsärkijän loppukumarruksia 2017

Keväisin olemme tehneet baletti ja palatsi -matkan Pietariin vuodesta 1995. Vuosien mittaan olemme nähneet laajan kattauksen klassisen baletin helmien perinteisiä ja uudistettuja versioita sekä Marinski- että Mikhailovski-teatterin ammattilaisten esittäminä. Pidennetyn viikonloppumatkan aikana olemme tutustuneet lisäksi Pietarin ja sen esikaupunkien palatseihin ja muihin kulttuurikohteisiin, päässeet kierrokselle kulissien taa sekä vanhassa että uudessa Marinskissa, seuranneet balettikoulujen harjoitustunteja ja nauttineet perinteisesti ennen kotiin lähtöä runsaan brunssin useimmiten upeassa Europeiskaja-hotellin Aurora-salissa.

Kansallisbaletin esityksissä vierailemme säännöllisesti. Näiden matkojen aikana olemme päässeet näkemään sekä kulissien takaista elämää että tavanneet taiteilijoita.

Oslon oopperatalo

Seuraamme balettitarjontaa Suomessa ja lähialueilla tiiviisti ja tartumme tilaisuuksiin järjestää matkoja aina, kun se on mahdollista. “Vakiokohteiden” lisäksi matkakohteitamme ovat olleet muun muassa Mikkeli, Savonlinna, Oslo ja Tallinna.

Voit lähettää Ota yhteyttä -osion kautta meille omia toiveitasi ja vinkkejä esityksistä, jotka haluaisit nähdä.

Jäsenenä saat ensitiedon matkoistamme jäsentiedotteestamme, jonka lähetämme jäsenillemme ensisijaisesti sähköpostitse.

Kuvauksia tekemistämme matkoista löydät osiosta Tiedotus.

Tervetuloa mukaan Attitydi-matkoille!