Olemme lappeenrantalainen baletinystävien yhdistys, jonka balettiasentoa tarkoittava nimi Attitydi kertoo asenteestamme ja arvostavasta suhtautumisestamme tanssitaiteeseen. Meissä on Attitydiä!

Yhdistyksemme tarkoitus on lisätä tanssitaiteen tuntemusta sekä tukea tanssin harrastajia ja ammattilaisia. Jaamme apurahoja sekä tuemme hakemuksesta yksittäisten tanssijoiden ja ryhmien toimintaa. Alan ammattilaisille voimme myöntää Sonja-stipendejä. Lue lisää kohdasta Tukitoiminta

Jäsenillemme tarjoamme balettielämyksiä järjestämällä matkoja ja tapahtumia sekä tukemalla tanssiesitysten järjestämistä kotikaupungissamme. Lue lisää kohdasta Matkat.

Meitä attitydiläisiä on reilu sata, joista suurin osa on lappeenrantalaisia baletinystäviä, mutta jäseninämme on useita arvostettuja baletin ammattilaisia ja harrastajia myös muualta Suomesta.

Vuonna 1994 balettikoulu Sonja Tammelan (nykyisin Lappeenrannan Tanssiopisto) rinnalle perustetun ja rekisteröidyn yhdistyksen perustamisasiakirjojen allekirjoittajia olivat “balettomaanit” Anna-Liisa Anttila ja Eeva-Liisa Tarvainen sekä silloinen Lappeenrannan kaupungin lakimies Seppo Miettinen.

HIBC 2012

Lue myös