|

Energiaa elävästä esityksestä

Lappeenrannan satamatorilla ja eri puolilla kaupunkia saimme tänään nauttia tanssista paikan päällä. Itse missasin satamatorin ensimmäiset esitykset: DanceMix ja Tanssistudio TwoStep. Harmittaa kovasti, mutta moka on oma. Lappeenrannan Tanssiopiston ensimmäisen esityksen viime tahdit ja sitä seuranneet raikuvat aplodit ehdin kokea samoin kuin sitä seuranneen huikean kavalkadin.

Oli upeaa nähdä Tanssiopiston eri-ikäisten lasten ja nuorten hienot esitykset ja riemukkaat ilmeet sekä se, miten opettajat lavan laidalla ja taustalla kannustivat ja elivät mukana esityksissä. Eikä yleisökään jäänyt kylmäksi, vaan oli täysillä mukana esityksissä.

Tanssiopistolaisten esitysten jälkeen lavalle saapui Kielo Dance Companyn nuoret tanssijat, jotka ovat jo ehtineet opiskella ammattitanssijoiksi. Ryhmä esitti otteita 17.9. Aleksanterin teatterissa ensiesitettävästä kolmoisteoksestaan Human 2020. Tänään nähdyn perusteella voin vahvasti suositella lipun ostoa tämän ryhmän esityksiin. Ryhmän tanssijoista kaksi: Laura Kaljunen ja Eerika Kraft ovat aikanaan opiskelleet Lappeenrannan tanssiopistossa.

Voima Fly Crewn huikea tankotanssiesitys huipensi satamatorin tanssitarjonnan.

Katsomo-olosuhteet eivät olleet optimaaliset, sillä esiintyjät ja katsojat olivat samassa tasossa. Se ei kuitenkaan haitannut. Aina jostain löytyi turvallinen rako, josta näki ainakin osan esiintyjistä. Oli vain aivan mahtavaa nähdä pitkästä aikaa elävää esitystä yhdessä muiden kanssa, elää mukana. Katsoessa myös omat jalat alkoivat väkisin vippasta, hymy levitä kasvoilla ja taisivat silmätkin kostua välillä. Kotiin lähtiessä olo oli energinen. Kiitos Tanssisunnuntaista järjestäjille ja esiintyjille.

22.8.2021

Aili Piironen

Attitydi myönsi tukea Kielo Dance Company:lle, mikä osaltaan mahdollisti heidän esiintymisensä Lappeenrannan Tanssisunnuntai-tapahtumassa 22.8.2021.

 

Samankaltaiset artikkelit