silhouette of woman dancing ballet
|

Lähtisitkö kanssamme Helsinkiin Spartacus-balettiin lauantaina 23.10.

Olemme varanneet lippuja Kansallisbaletin klo 14.00 alkavaan lauantainäytökseen 23.10. Silloin esitysvuorossa on baletti Spartacus, joka kertoo traakialaisorjasta, josta tulee Roomassa huippugladiaattori ja kapinallisten johtaja. Se on myös tarina rakkaudesta, ystävyydestä ja taistelusta vapauden puolesta. Spartacuksen musiikin on säveltänyt Aram Hatšaturjan. Kansallisbaletin esityksen koreografi on Lucas Jervies.

Matkan hinta on aikuiselle attitydiläiselle 110–140 euroa ja alle 20-vuotiaalle attitydiläisille 70–100 euroa.  Ei-jäseneltä veloitamme 10 euron lisämaksun. Lopullisen hinnan ilmoitamme matkaan lähtijöille, kun tiedämme osallistujien määrän. Matka toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 20.

Matkan hinta sisältää lipun oopperan päänäyttämön toiselle parvelle, matkan Lappeenrannasta Helsinkiin ja takaisin bussilla sekä esityksen taustoitusta matkan aikana. Matkaan lähdemme lauantaina 23.10. klo 8.30 matkakeskuksen tilausajopysäkiltä, jonne palaamme noin klo 20.30. Helsingissä ehtii ennen näytöstä syödä lounasta ja halutessaan tehdä myös ostoksia. Paluumatkalle lähdemme heti näytöksen jälkeen.

Ilmoittaudu matkalle viimeistään maanantaina 20.9. lähettämällä viesti tai soittamalla Ailille (sähköposti: aili.piironen@pp.inet.fi, puhelin: 040 55 70 751) siitä huolimatta, että silloin emme vielä tiedä lokakuun pandemiatilannetta ja siitä aiheutuvia mahdollisia rajoituksia. Kansallisooppera on joka tapauksessa sitoutunut toimimaan niin, että osallistuminen esityksiin on turvallista. Sen lisäksi meidän on itse huolehdittava siitä, että noudatamme matkalla annettuja ohjeita ja toimimme vastuullisesti. Ilmoittautuminen on sitova.

Lue lisää esityksestä: Spartacus – Ooppera – Baletti (oopperabaletti.fi)

Samankaltaiset artikkelit