|

Liity kympillä tanssin tukijoukkoihin

Myönnämme vuosittain apurahoja lappeenrantalaisille baletin harrastajille ja ammattilaiselle sekä tuemme tanssitapahtumien järjestämistä Lappeenrannassa. Vuosien mittaan yhteistyö mm. Lappeenrannan Tanssiopiston kanssa on ollut tiivistä: olemme hankkineet tossuja, pukuja ja muuta rekvisiittaa sekä myöntäneet tukea vapaaoppilaspaikkojen kustannuksiin.

Koronapandemia kiristi monen tanssin harrastajan ja ammattilaisen talouden äärimmilleen viime vuonna, ja tukeamme tarvittiin.  Tilanne ei ole helpottanut tänä vuonna ja saamiemme tukianomusten määrä onkin moninkertaistunut.

Liittymällä jäseneksi ja maksamalla kympin jäsenmaksun voit liittyä tanssin tukijoukkoihin ja osallistua Attitydin balettimatkoille ja tapahtumiin. Kymppi ei ole iso summa, mutta kun kymppejä kertyy useita, saamme kasaan summan, joka voi mahdollistaa jonkun nuoren katkolla olleen harrastuksen jatkumisen tai tanssitapahtuman järjestämisen.

Jäseneksi voit liittyä “Liity jäseneksi” -lomakkeella: Liity jäseneksi (attitydi.fi).

Samankaltaiset artikkelit