woman in white dress dancing on stage
|

Kevään 2023 jäsenmatkoja

Keväällä 2023 tarjoamme jäsenillemme balettimatkat Helsinkiin Kansallisbaletin Raymondaan 11.3. ja Berliiniin 12.-14.5. sekä musikaalimatkan Tampereelle 15.4. nauttimaan Tampereen Teatterin Anastasia-musikaalista. 

Lauantaina 11.3. lähdemme Helsinkiin katsomaan Raymonda-balettia

Raymonda on tarina rakkaudesta, joka on sijoitettu tässä Englannin kansallisbaletin taiteellisen johtajan Tamara Rojon tulkinnassa Krimille, vuosien 1853-1856 sotatantereelle. Rojo on päivittänyt teoksen koreografian alkuperäisen vuonna 1898 ensiesitetyn Marius Petipan version pohjalta. Hän tuonut tähän versioonsa mukaan myös tanssinotaatiolla yli sata vuotta sitten muistiin kirjoitettuja alkuperäisiä tansseja. Rojon version ensiesitys oli tammikuussa 2022 Englannin kansallisbaletissa. Teoksen musiikin on säveltänyt Alexander Glazunov.

Tämän tarinan näet, kun lähdet matkallemme Helsinkiin lauantaina 11.3. Lähtö on tuttuun tapaan kello 8.30 Matkakeskuksesta ja takaisin Lappeenrannassa olemme noin 19.30. Esitys Kansallisbaletissa alkaa kello 14.00 ja sen kokonaiskesto väliaikoineen on noin kolme tuntia.

Matkan jäsenhinta on 150 euroa. Ei-jäseniltä veloitamme 10 euron lisämaksun. Hinta sisältää edestakaisen bussimatkan, liput esitykseen 2. parven keskiosasta, teosesittelyn, hyvää seuraa ja yllätysohjelmaa.

Ilmoittautumiset Ailille sähköpostitse (piironenaili@gmail.com) tai puhelimitse (040 55 70 751) viimeistään maanantaina 23.1.2023.

Lähdemme Tampereelle 15.4. nauttimaan Anastasia-musikaalista

Tampereen Teatteri on saanut luvan tehdä oma versionsa vuonna 2016 kantaesitetystä ja Broadwayn valloittaneesta musikaalista Anastasia. Myös tämä esitys on ollut menestys. Syyskuun alun ensiesityksestä lähtien lähes joka näytös on ollut loppuunmyyty, ja kriitikoiden arviot ovat olleet ylistäviä. Rondo-lehdessä Anne Välinoro kirjoittaa esityksen tansseista: ”Ja ne tanssit. Jos valkoinen, kulta ja hopea saavat vielä tätä kauniimpaa ja elegantimpaa seuraa jalannostoista ja kättenojennuksista, niin kertokaa.”

Tampereelle lähdemme lauantaina 15.4. Matka sinne on pidempi kuin Helsinkiin ja esityskin alkaa jo kello 13.00, joten bussimme lähtee Matkakeskuksesta jo kello 7.30. Takaisin Lappeenrannassa olemme noin 21.30, sillä paluumatkalla pysähdymme iltapalalle. Onneksi päivät ovat huhtikuussa jo huomattavasti pidempiä kuin tänään.

Matkan jäsenhinta on 195 euroa. Ei-jäseniltä perimme 10 euron lisämaksun. Hinta sisältää edestakaisen bussimatkan Lappeenranta-Tampere-Lappeenranta, liput esitykseen parven keskiosasta, teosesittelyn, iltapalan paluumatkalla, hyvää seuraa ja yllätysohjelmaa.

Ilmoittautumiset Ailille sähköpostitse (piironenaili@gmail.com) tai puhelimitse (040 55 70 751) viimeistään perjantaina 10.3.2023.

Toukokuussa Berliiniin

Kevään Keski-Euroopan matkakohteeksi on pintautunut Berliini. Siellä meillä on mahdollisuus nähdä viikonloppuna 12.–14.5. kaksi balettia

  • Christian Spuckin koreografia Messa da Requiem Giuseppe Verdin musiikkiin Deutsche Oper Berliinissä
  • John Crankon teos Onegin, jonka esityspaikka on Staatsoper unter der Linden

Tämän matkan hinta ja muut yksityiskohdat ovat vielä auki, mutta jos haluat jo varata paikan matkalle, lähetä viestiä Ailille sähköpostitse (piironenaili@gmail.com).

Samankaltaiset artikkelit