|

Balettimatkalle Pietariin 4.-6.5.2018

Lähdemme jo 23. kerran keväiselle balettimatkalle Pietariin. Ohjelmassa on harvinaista herkkua: näemme Mariinskissa Sergei Prokofjevin säveltämän baletin Kivinen kukka, jonka koreografia vuodelta 1957 on Juri Grigorovitshin käsialaa. Matkan toinen balettiesitys on vielä vahvistamatta, mutta se selviää aikanaan.

Balettien lisäksi ohjelmaan kuuluu opastettuja museo- ja muita kohdekäyntejä, Europeiskajan upea sunnuntaibrunssi ja aterioita myös muina päivinä.

Majoitumme hotelli Oktjabrskajassa, joka sijaitsee Nevskin tuntumassa Vostania-aukion laidassa.

Matkan Pietariin ja takaisin taitamme Allegro-junalla; lähtö Vainikkalasta 4.5. kello 9.20 (Helsingistä 7.20) ja paluulähtö Pietarista sunnuntaina 6.5. kello 20.30 (Vainikkalassa noin 22.00 ja Helsingissä puolilta öin).

Kaikki hinnat kurssimuutokset mukaan lukien eivät ole vielä tiedossa, mutta tämänhetkinen hinta-arvio jäsenille on 660 euroa/hlö/2 hh. Tämän lisäksi tulevat viisumimaksut (ryhmäviisumi 75 euroa) ja muilta kuin Vainikkalasta junaan nouseville VR:n mukaiset lisämaksut.

Järjestämme matkan yhteistyössä Saimaan Matkaverkon kanssa.

Ilmoittaudu matkalle viimeistään 12.2.2018, mieluiten sähköpostitse Eeva-Liisa Tarvaiselle, eeva-liisa.tarvainen@pp.inet.fi.  

Samankaltaiset artikkelit