|

Bussimatka Don Quijoteen 24.3.

Järjestämme lauantaina 24.3.2018 bussimatkan Helsinkiin katsomaan Don Quijotea. Matkan jäsenhinta on 100 euroa, eläkeläiset 95 euroa, nuoriso (alle 20 v) ja opiskelijat 75 euroa. Ei-jäseniltä veloitamme lisämaksun 10 euroa. Hinta sisältää edestakaisen bussimatkan, balettilipun permannolta sekä mahdollista lisäohjelmaa.

Ilmoittaudu viimeistään 12.2. Riitta Häkämiehelle, sähköposti riitta.hakamies@kolumbus.fi tai lähetä tekstari numeroon 050 369 0946. Matkan toteutuminen edellyttää vähintään 30 osallistujaa.

Suosikkibaletti Don Quijote on alun perin Marius Petipan mestariteos. Kansallisbaletissa nähdään nyt Patrice Bartin versio, jossa yhdistyvät espanjalainen tanssi ja 1800-luvun klassinen baletti, upeat lavasteet ja puvut, taiturimaiset tanssinumerot ja lennokkaat juonikäänteet.

Baletin suositusikäraja on 7-vuotiaasta ylöspäin.

Lue lisää Kansallisoopperan sivulta http://oopperabaletti.fi/ohjelmisto/don-quijote/

Samankaltaiset artikkelit