brown wooden tool on white surface
|

Syyskokouksen päätöksiä

Attitydin syyskokous pidettiin 4.12. Finnkino Strandissa parinkymmenen hengen voimin. Kokouksessa hyväksyttiin yhdistyksemme vuoden 2019 toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä jäsenmaksun suuruus ja valittiin puheenjohtaja ja hallituksen jäsenet. 

Jäsenmaksu säilyy entisellään: 10 euroa/henkilö. 

Toimintasuunnitelma sisältää balettimatkoja kotimaassa ja ulkomailla. Kevään matkasuunnitelmiin kuuluu mm. helmikuussa bussimatka Kansallisbaletin Sylvian esitykseen, maaliskuussa bussi-laivamatka Tallinnaan The Goblin -balettiin ja huhti-/toukokuussa perinteinen matka Pietariin. Syksyn ohjelmasuunnitelmat ovat vielä auki, mutta tutkimme mahdollisuuksia järjestää matka Moskovan Bolshoi-balettiin kotimaisen tarjonnan lisäksi. 

Helmikuussa järjestämme yhdessä Etelä-Karjalan Suomi-Ranska yhdistyksen ja Lappeenrannan tanssiopiston kanssa “Balettitermit tutuksi -tilaisuuden. Alustavasti päivämääräksi on sovittu 16.2.2019.

Tanssiopiston 50-vuotisjuhlia vietetään 5.5. Lappeenranta-salissa. Yhdistyksenä varaudumme onnittelemaan opistoa ja toivomme, että mahdollisimman moni jäsenistämme hankkii liput ja osallistuu opiston kevään näytöksiin. 

Kaikista tilaisuuksistamme lähetämme tarkempia tietoja jäsenkirjeissämme.

Attitydin puheenjohtajana jatkaa Eeva-Liisa Tarvainen. Myös hallituksen jäsenet: Raija Aura, Riitta Häkämies, Aili Piironen, Ulla Pikarinen ja Timo Sokura valittiin jatkamaan hallituksessa. 

Kokouksen jälkeen saimme nauttia Moskovan Bolshoi-baletin uskomattoman upeasta ja vauhdikkaasta Don Quijote -taltioinnista. Esitys oli todella henkeäsalpaava eikä ihme: pääosien esittäjät Ekaterina Krysanova (Kitri), Semyon Chudin (Basilio) on rankattu tämän hetken tanssijoista 10 parhaan joukkoon. 

Samankaltaiset artikkelit