woman in white dress dancing on the floor
|

Attitydin matkalle Helsinkiin Sylvia-balettiin 2.3.2019

Teemme bussimatkan Helsinkiin lauantaina 2.3. Silloin Kansallisbaletissa on päivänäytöksenä John Neumeierin versio Sylvia-baletista Léo Dilbesin musiikkiin.

Matkan hinta on 125 euroa aikuisilta, 115 euroa eläkeläisiltä ja nuorisolta (alle 20 v) 85 euroa. Ei-jäsenet maksavat lisähintaa 10 euroa/henkilö. Ilmoittautumiset 18.1. mennessä eeva-liisa.tarvainen@pp.inet.fi

Kuva: Kansallisbaletti

Sylvian tarina perustuu 1500-luvulla kirjoitettuun näytelmään. Balettina sen nähtiin ensimmäisen kerran 1876. Kansallisbaletissa nyt esitettävän maailmankuulun koreografin John Neumeierin version ensiesitys oli vuonna 1997. Lue lisää esityksestä https://oopperabaletti.fi/ohjelmisto-ja-liput/sylvia/

 

 

 

Samankaltaiset artikkelit