|

Pieni balettimatka Tallinnaan 23.-24.3.2019

Tervetuloa 23.-24.3.2019 bussi/laivamatkalle Tallinnaan nauttimaan virolaiseen kansansatuun pohjautuvasta balettista Kratt (Hiisi). Balettiesityksen lisäksi matkaan sisältyy lauantaina opastettu tutustumiskierros Estonia-teatterissa ja sunnuntaiaamuna Tallinnassa sekä kuljetukset ja majoitus.

Matkalle lähdemme lauantaiaamuna kello 8.00 bussilla Lappeenrannasta, jonne palaamme sunnuntai-iltana noin kello 19.00. Suomenlahden ylitämme menomatkalla Tallink Starilla ja paluumatkalla Tallink Megastarilla. Yöpyminen ja aamianen ovat Original Sokos Hotel Virussa.

Matkan jäsenhinta on 220 euroa/henkilö ja ei-jäsenhinta 240 euroa/henkilö kahden hengen huoneissa. Lisähinta yhden hengen huoneesta on 30 euroa. Vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii Liikenne O. Eteläpää Oy.

Ilmoittautumiset tälle matkalle 18.1.2019 mennessä Aili Piiroselle sähköpostitse aili.piironen@pp.inet.fi tai puhelimitse numeroon 040 55 70 751. Häneltä saa myös lisätietoja matkasta.

Lue lisää Krattista http://www.opera.ee/en/lavastus/the-goblin/

 

 

Samankaltaiset artikkelit