|

Lasten oma balettigaala 24. ja 25.8.2018

Attitydi tukee Lasten balettigaalan järjestämistä. Esitykset toteuttaa Nukketeatteri Sytkyt Lappeenrannan kaupunginteatterin pienellä näyttämöllä perjantaina 24.8. klo 9.30 ja 10.30 sekä lauantaina 25.8. klo 12.00. Esitykset ovat lapsille ilmaisia, aikuisille esitys maksaa 10 euroa.

Baletin maailmaan lapset tutustuvat tunnettujen esitysten avulla. Mukana on otteita baleteista Pähkinänsärkijä ja Prinsessa Ruusunen.

Pähkinänsärkijässä Klara-tyttöä jännittää joulu. Hän näkee unessa ilkeän kolmipäisen hiirikuninkaan ja Pähkinänsärkijä-nuken taistelun. Pähkinänsärkijä voittaa ja lopuksi he matkustavat lelumaahan. Esityksessä lapset näkevät mm. lelujen tansseja ympäri maailmaa.

Prinsessa Ruususen lopuksi lapset pääsevät itsekin osallistumaan prinssin ja prinsessan häätanssiin.

Samankaltaiset artikkelit