|

Upea matka Helsinkiin 15.9.2018

Eteläpään bussin nokka oli kohti Helsinkiä 15.9. aamulla. Kyydissä oli parinkymmenen hengen joukko attitydiläisiä matkalla katsomaan Javier Torresin tulkintaa iki-ihanasta baletista Prinsessa Ruusunen. 

Esitys ei pettänyt odotuksia: kokonaisuus oli ihastuttava. Musiikki, lavastus, puvustus ja valaistus loivat taianomaisen tunnelman, jossa niin upea pääpari Eun-Ji Ha ja Michal Krčmář, solistit kuin balettikuoro pääsivät loistamaan. Esityksen jälkeiset kommentit: “Upea esitys”, “Hieno kokemus” olivat täysin oikeutettuja.

Esityksen jälkeen unohtumattoman lisämausteen matkallemme antoi tapaaminen Saapasjalkakissan, Antti Keinäsen kanssa. Hänen rento olemuksensa ja välitön jutustelunsa hurmasi matkalaisemme. Tapaamisemme aikana selvisi muun muassa balettipuvun rakenteen saloja ja esitysten harjoitustapa sekä Antin lempirooli, jonka hän sanoi olevan se rooli, jota hän juuri sillä hetkellä tekee. Antti kannusti myös spontaaneihin aplodeihin kesken näytöksen. Aplodit ovat esiintyjälle viesti onnistumisesta.

“Baletissa ei ole katsojille oikeita tai vääriä käyttäytymissääntöjä”, Antti totesi. 

Samankaltaiset artikkelit