people walking on street during night time
|

Kiinnostaako balettimatka Kansallisbaletin Tuhkimoon 24.11.

Suunnitelmissamme on bussimatka Kansallisbaletin Tuhkimon päivänäytökseen lauantaina 24.11. Matka toteutuu, jos mukaan on lähdössä riittävästi baletista kiinnostuneita. Ilmoittautuminen 30.9.2018 mennessä.

Matkan hinta on 125 euroa, eläkeläisiltä 115 euroa ja nuorisolta (alle 20 v) 85 euroa. Lisämaksu e-jäseniltä 10 euroa. Hinta sisältää liput balettiin hyviltä paikoilta, edestaikaisen bussikuljetuksen, taustatietoa esityksestä, hyvää seuraa ja mahdollisesti myös extra-ohjelmaa.  

Sitovat ilmoittautumiset Eeva-Liisa Tarvaiselle sähköpostitse eeva-liisa.tarvainen@pp.inet.fi tai tekstarina numeroon 0400 553 272. Ilmoittautuessasi kerro myös yhteystietosi.

Koreografian tarinaan äiti- ja sisarpuoltensa kaltoin kohtelemasta Tuhkimosta, joka haltijan avustuksella tapaa elämänsä prinssin, on tehnyt arvostettu pitkän linjan brittikoreografi David Bintley vuonna 2010. Siitä tuli yleisön suosikki ja se on palkittu mm kriitikoiden valintana vuonna 2011. 

Emma Ryott on suunnitellut Kansallisbaletin versioon uudet satumaiset puvut ja lavasteet. Bintley on myös päivittänyt koreografiaa. Ja tanssijoiden askeleitahan siivittää Sergei Prokofjevin ihastuttava musiikki.

Tuhkimo sopii hyvin elämän ensimmäiseksi balettikokemukseksi. Suositusikä on 5 vuodesta ylöspäin.

Lue lisää www.oopperabaletti.fi/ohjelmisto-ja-liput/tuhkimo/

Samankaltaiset artikkelit