|

Koe kanssamme Joutsenlampi

Tule mukaan matkallemme Helsinkiin lauantaina 30.9. nauttimaan klassikoiden klassikosta, Joutsenlampi-baletista. Australialainen koreografi David McAllister loi tämän esityksen Kansallisbaletin 100-vuotisjuhlaan baletin vanhoja perinteitä mukaillen. Sen iki-ihanan musiikin on säveltänyt Pjotr Tšaikovski.

Paikkamme ovat Kansallisoopperan päänäyttämön permannon rivillä 16. Esityksen lisäksi matkaseura on mitä mainiointa. Matkan hintaan, jonka jäsenhinta aikuisilta on 150 euroa ja nuorisolta ja opiskelijoilta 105 euroa, kuuluu myös edestakainen bussikuljetus ja teosesittely. Ei-jäseniltä veloitamme 10 euron lisämaksun.

Matkaan lähdemme lauantaiaamuna 30.9. kello 8.30 Lappeenrannan Matkakeskuksesta. Esitys alkaa kello 14.00 ja takaisin Lappeenrannassa olemme noin klo 20.00. Helsinkiin saavumme noin 11.30, joten ennen esitystä ehdit hyvin käydä lounaalla.

Ilmoittaudu viimeistään sunnuntaina 13.8.2023 Ailille (piironenaili@gmail.com tai puhelimitse 040 55 70 751).

Tervetuloa mukaan!

Kuva: Joutsenlampi: Hanako Matsune ja Michal Krčmář, Kansallisoopperan ja -baletin kuva-arkisto

Pääkuva: Joutsenlampi, Kansallisoopperan ja -baletin kuva-arkisto

Samankaltaiset artikkelit