|

Project Movement

Näimme 16.10.2021 Kulttuuritila Nuijamiehessä nykytanssia ja videoprojisointia yhdistelevän tanssiteoksen Angles of Existance. Teoksen taustalla on ollut tanssitaiteilija Suvi Niemisen ja silloisen tanssinopettajaopiskelija Silja Saarisen yhteinen pyrkimys löytää tapa integroida vastavalmistuva tanssija suoraan työelämään. Lähtökohtana oli löytää tapoja helpottaa taiteilijan siirtymistä opiskelijasta ammattilaiseksi.

Teoksen ympärille on vuonna 2021 perustettu Project mvmt -hanke. Hankkeen tavoitteena on tukea ja kannustaa nuoria, jotka haaveilevat ammatista tanssin tai taiteen parissa. Työryhmä toivoo voivansa jakaa tietoa tanssitaiteesta ja tanssitaiteen kentästä, myös muille tanssista ja taiteesta kiinnostuneille. Työryhmän itselleen asettamat tavoitteet on tarkoitus saavuttaa mm. taiteilijatapaamisien ja taidetyöpajojen avulla. Nuorille suunnatuissa keskusteluissa keskiössä ovat taiteilijaksi kasvaminen ja oman taiteellisen uran luominen.

Lue lisää Project Movementista, sen taustavoimista sekä Lappeenrannan Tanssiopistolla 11.-17.2021 järjestetyistä työpajoista klikkaamalla auki tämä tiedosto Attitydi Project mvmt

 

 

Samankaltaiset artikkelit