brown wooden wall mounted rack
|

Balettimatka 15.9. Prinsessa Ruususeen – ilmoittaudu 15.6. mennessä

Kuva: Suomen kansallisbaletti

Suomen kansallisbaletin ohjelmistossa on syksyllä 2018 ajaton balettiklassikko Prinsessa Ruusunen. Musiikin siihen on säveltänyt Pjotr Tšaikovski. Javier Torresin koreografia pohjautuu osittain alkuperäiseen Marius Petipan koreografiaan.

Satu prinsessa Aurorasta, hyvistä ja pahoista haltiattarista sekä seikkailevasta prinssistä, joka herättää suudelmallaan sadan vuoden uneen lumotun Auroran, sopii koko perheelle ja vaikka yli nelivuotiaiden lasten ensimmäiseksi balettikokemukseksi. Lue lisää oopperabaletti.fi/ohjelmisto-ja-liput/prinsessa-ruusunen/

Attitydi tekee bussimatkan Prinsessa Ruususeen lauantain 15.9. päivänäytökseen. Matkan hinta on 105 euroa, eläkeläisille 95 euroa ja nuorisolle (alle 20 vuotta) 75 euroa. Lisämaksu ei-jäsenille on 10 euroa.

Ilmoittaudu 15.6. mennessä Riitta Häkämiehelle sähköpostitse riitta.hakamies@kolumbus.fi tai lähetä tekstari numeroon 050 369 09 46.

Samankaltaiset artikkelit