brown wooden tool on white surface
|

Syyskokouksen päätöksiä

Syyskokouksen pidimme 23.11. Lappeenrannan tanssiopistolla kymmenen hengen voimin.

Sääntöjen mukaan syyskokouksessa päätetään seuraavan vuoden jäsenmaksun suuruudesta, toimintasuunnitelmasta sekä tulo- ja menoarviosta. Kokouksessa valitaan myös hallituksen puheenjohtaja ja hallituksen jäsenet sekä toiminnantarkastajat.

Hallitus esitti, että jäsenmaksu säilytetään entisellään eli 10 eurona. Näin halutaan pitää liittymiskynnys matalana ja kiinnostus osallistua matkoillemme ja tilaisuuksiimme korkealla. Kokous hyväksyi hallituksen esityksen.

Hallituksen esitys vuoden 2020 toimintasuunnitelmaksi ja tulo- ja menoarvioksi hyväksyttiin.

Suunnitelmissa on järjestää balettimatkoja kotimaahan ja ulkomaille. Vuoden 2020 ensimmäinen kotimainen balettimatka onkin jo tammikuussa, kun matkaamme Helsinkiin katsomaan Kansallisbaletin Bajadeeri-esitystä. Perinteinen, nyt jo 25. matka Pietariin huhti-toukokuussa on suunnitelmissa. Seuraamme aktiivisesti myös muiden ulkomaisten balettiryhmien ohjelmistoja ja mahdollisuuksia järjestää ryhmämatkoja esimerkiksi Moskovaan, Berliiniin tai muihin Euroopan kaupunkeihin.

Tavoitteenamme on järjestää tilaisuuksia, joissa pureudumme asiantuntijoiden johdattelemana johonkin erityisaiheeseen kuten esimerkiksi tanssiesityksen luomisprosessiin. Tutkimme myös mahdollisuuksia lisätä balettielokuvien esityksiä Lappeenrannassa.

Yhdistyksen hallitus myöntää harkintansa mukaan tanssioppilaille kannustus-, opiskelu- ja kilpailustipendejä sekä tunnustuspalkintoja tanssin ammattilaisille. Lahjoitamme mm. Helsingin kansainvälisen balettikilpailuun 1000 euron palkinnon, jonka tuomaristo jakaa kilpailussa menestyneelle suomalaiselle juniorille. Kilpailu järjestetään 1.-8.6.2020.

Yhdistyksen talous pidetään vakaana. Jäsenmatkojen ja muiden tilaisuuksien kustannukset veloitetaan osallistujilta, mutta esimerkiksi kuljetuksia voidaan tukea myös yhdistyksen varoista. OP Sijoituspalvelua jatketaan.

Yhdistyksen puheenjohtaja Eeva-Liisa Tarvainen halusi jättää puheenjohtajan tehtävän. Uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Aili Piironen. Hallitukseen valittiin neljä jäsentä: Raija Aura, Riitta Häkämies, Ulla Pikarinen ja Eeva-Liisa Tarvainen. Varsinaisena toiminnantarkastajana jatkaa Mari Pulli ja varatoiminnantarkastajana Hellevi Korpela.

Kokouksen jälkeen saimme nauttia tanssiopiston opiskelijoiden taidokkaista tanssiesityksistä. Lisäksi rehtori Kaija Kontunen perehdytti meidät tutu-pukujen valmistuksen saloihin. Niitä valmistettiin tanssiopiston käyttöön 12 Suomen kulttuurirahaston Attitydille myöntämän tuen turvin. Pukuja voidaan vuokrata myös muille balettikouluille heidän esityksiinsä. Lue lisää jutusta Suomen kulttuurirahaston tuella valmistetut 12 tutua ovat valmistuneet

 

 

Samankaltaiset artikkelit